WeLove Events

Lad os mødes til vores kommende events!
Billederne fra de tidligere events kan ses i galleriet!

Kommende events

Oktober, 2016

Internships at startups

PRAKTIK I STARTUPS

Seks udvalgte startups fra Aarhus pitcher deres praktikpladser fra scenen foran 60 jobsøgende iværksættere, der får indsigt i hvordan et startup fungerer i dagligdagen. Rig mulighed for networking, inspiration og nye samarbejder.

 DATO: Slut oktober
 TID: 16-19
 STED: Aarhus C
 BILLETTER: Stay tuned på Facebook

fundraise denmarks future

FUNDRAISE HELE DANMARKS FREMTID * 5 + 1

Til januar holder vi det første a fem lokale Fundriase Danmarks Fremtid. Vi udvælger 5 mellemstore byer (2 i Jylland, 1 på Fyn og 2 på Sjælland). I hvert lokalområde finder vi de 6 største iværksættertalenter. De pitcher fra scenen foran lokalområdets vigtigste nøglepersoner og interessenter. Via live crowdfunding og vidensdeling sender vii dem imod nationale og internationale gennembrud. Vi runder af med en stor landsdækkende finale.

 DATO: Okt. – juni
 TID: 17-21
 STED: Fem hemmelige lokalområder
 BILLETTER: Offentliggøres senere

November, 2016

cf-for-events-page

CROWDFUNDING PITCH NIGHT #4

I slutningen af november hoster vi den 4. Crowdfunding Pitch Night i Aarhus. 4 innovative startups pitcher deres fremtidige crowdfundingkampagner (til gengæld for feedback), Michael Eis deler tips og tricks fra scenen, og en endnu hemmelig, men meget succesfuld crowdfunding kampagne fortæller deres historie. Det er gratis og du fanger en billet på eventbrite, så snart vi åbner for registrering. Hold dig opdateret på vores sociale medier.

 DATO: Slut november
 TID: Stay tuned på Facebook
 STED: Stay tuned på Facebook
 Stay tuned på Facebook

April, 2017

nordic-startup-awards

NORDIC STARTUP AWARDS

Vi fejrer de bedste af de bedste fra hele det danske iværksætterøkosystem. 14 awards uddeles til alt fra “Best newcomer” til “Best business angel”. 70 finalister kombineres med 300 af de mest inspirerende stjerner og aktører fra hele iværksætterDanmark. Networking, inspiration og vilde nye synergier er i højsædet.

 DATO: Imellem d. 22. April og 4. Maj.
 TID: 17-21
 STED: København
 BILLETTER: Invite only (men du kan være heldig via Facebook)

Tidligere events


CROWDFUNDING PITCH NIGHT #3

Torsdag den 1. september var dagen for WeLoveStartups crowdfunding event. Eventet, der var det andet af sin slags, blev som noget nyt afholdt på DOKK1, hvor også Iværksætterfestivalen 2016 fandt sted.

Tre forskellige iværksættere var repræsenteret ved eventet – hhv. Iver Watches, BrF Profesionals og Cowhugging, der hver især bidrog med et pitch og efterfølgende modtog feedback fra publikum. Afslutningsvis holdte Kim Jensen, grundlæggeren af “Ice Breaker”, et oplæg om hans (succes)erfaringer med crowdfunding.


CROWDFUNDING PITCH NIGHT #2

D. 15. juni afholdt vi Crowdfunding Pitch Night # 2 i Culture Workspace.

Borzag Games, Talking Ninja, Felix the Reaper og Sarita Caretech pitchede for feedback og millionsuccessen Lifepack lukkede scenen med guldkorn.

Vi havde selvfølgelig Michael Eis på scenen med de vigtige crowdfunding tips og tricks og havde i øvrigt lokket LETT Advokatpartnerselskab forbi, så de kunne dele deres nye gratis crowdfunding bog.


NORDIC STARTUP AWARDS’16

D. 3. Maj holdt vi den danske finale I Nordic Startup Awards I Industriens hus. 300 inviterede gæster fejrede vinderne i de 14 forskellige kategorier.
Med 70 imponerende finalister i salen, var det en af de mest koncentrerede samlinger af iværksætterstjerner Danmark har set.

Vi havde desuden æren af flere prominente award overrækkere deltog i fejringen af det danske iværksætterøkosystem. Heriblandt Erhvervs og Vækstminister Troels Lund Poulsen.


FUNDRAISE DANMARKS FREMTID

D. 16 marts afholdt vi det første Fundraise Danmarks Fremtid på Navitas i Aarhus. Seks iværksættere blev udvalgt fra 254 ansøgere. De pitchede deres innovationer fra scenen, og blev live crowdfundede via legerumsbolde, der repræsenterede billetpriserne og sponsorater.

Der blev uddelt i alt kr. 60.000 til eventet. En bred blanding af investorer, erhvervsledere, mentorer og selvfølgelig iværksættere stod for pay-it-forward støtten.