Warning: Use of undefined constant PERMALINKS_ENABLED - assumed 'PERMALINKS_ENABLED' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/voxpress/archive.php on line 81

Warning: Use of undefined constant UBIVOX_HAS_WOOCOMMERCE - assumed 'UBIVOX_HAS_WOOCOMMERCE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/voxpress/woocommerce.php on line 114

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Iværksætterkatalog - Welovestartups
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106

Lad erfaring optimere din vej til vækst

Her finder du informationer om, hvad du som iværksætter bør forholde dig til især i din opstartsproces samt videre jagt på fremskridt, skalering og vækst. Vi har inddelt kataloget i kategorier, som erfaringer har vist, er i blandt de væsentligste for dig både i din forretningsidés opstartsproces samt fremtidige jagt på vækst.

For øjeblikket arbejder vi på at udvælge de virksomheder, der i højeste grad formår at støtte og guide iværksættere. Kun de mest iværksættervenlige samarbejdspartnere tilbydes at indgå i kataloget, samtidig med at vi kræver at deres service er den bedst passende i forhold til at gøre iværksættere til en væsentligere vækstfaktor.

Kataloget vil løbende blive opdateret.

Revision

Revision

I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med revision og økonomirådgivning, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

Udfordringer

At have den helt rigtige revisionspartner i ryggen er en stor fordel, både for dig der skal i gang med de indledende udfordringer i opstarten, og hele vejen til du skal igennem en investeringsrunde, og yderligere vækste din virksomhed. Verden udvikler sig sjældent præcist som forventet, hvilket også er blandt baggrundene for at du fandt plads til din forretningsidé. Du vil have behov for at tilpasse dig, og gøre dit koncept skarpere, i takt med at omverden forandre sig, og du opbygger erfaringer. Hvis din virksomhed skal kunne skalere i foranderlige tider, er overblik og frigørelse af ressourcer nøgleord. Vi ved hvor uoverskueligt det kan virke at udarbejde dit årsregnskab, så det lever op til de krav der stilles, og vi har i endnu højere grad forståelse for hvor vigtigt det er for dig som iværksætter, at du med god samvittighed kan fokusere på at skalere din forretningsidé. Du har som iværksætter behov for altid at have et opdateret overblik over din virksomhed, så du hurtigt vil være i stand til at reagere på nye markedsvilkår og konkurrenters ageren. Du skal derudover sørge for at din SKAT, MOMS, debitorindkrævning og eventuelle medarbejderaflønning foregår tidsmæssigt og korrekt.

Løsninger

Under udarbejdelse

Virksomhed

Iværksætterkatalog

Links

Kontakt

  Bogføring

  Bogføring

  I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med bogføring, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

  Udfordringer

  Det er sjældent her du ønsker at bruge din tid, men hvis du ikke har behov for at fokusere på dette, har du næppe grund til at fortsætte din virksomhed. Det er let at købe sig fattig i software, og let at miste overblikket i systemer der giver dig alle muligheder for at gøre din servicevirksomhed til en produktionsvirksomhed. Det er dog næppe det du har behov for, og et skræddersyet koncept, som holder fokus på overskueligheden, er i langt højere grad det der afkomplicerer din bogføring. Du vil få behov for guidning og rådgivning, så du på effektiv vis kan blive selvkørende i din bogføring, og skabe tid og overskud til at fokusere på at udvikle din forretningsidé.

  Løsninger

  Vi er for øjeblikket i gang med at sondere markedet, for at finde den helt rigtige serviceudbyder til dig som iværksætter. Nøgleordene for denne kategori er brugervenlighed, fleksibilitet, tilpasningsevne, simplicitet, overbliksdannelse og stabilitet.

  Virksomhed

  Iværksætterkatalog

  Links

  Kontakt

   Jura

   Jura

   I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med jura, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

   Udfordringer

   Er det juridiske fundament ikke på plads, er der høj risiko for at det vil vende tilbage og komplicere din forretningsidés fremgang. Specifikt er det væsentligt at du har styr på alt fra bl.a. din virksomhedsform og ansvarspådragelighed, til at sikre dig at indgåede aftaler stiller dig bedst muligt i tilfælde af uforudsete omstændigheder.

   Løsninger

   Vi vil give dig tryghed i din fremfærd og udrydde opstartsfejltagelser, så din forretningsidé får den bedste start, samt altid er på forkant. Snarest præsentere vi en konkretiseret løsning til gavn for din fremfærd.

   Virksomhed

   Iværksætterkatalog

   Links

   Kontakt

    Web

    Web

    I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med din hjemmeside, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

    Udfordringer

    Din hjemmeside er dit ansigt udadtil, og er den ikke velfungerende og opdateret, vil du tabe potentielle kunder. Der er utallige faktorer du bør overveje, og iblandt de vigtigste er sikkerhed og hurtig handling fra din udbyder. Desuden har du behov for et moderne layout, og du skal derfor have et tidssvarende udbud af bl.a. services og plugins. Herudover bør du sikre dig at prisen tilsvarer servicen samt dine behov, så du får størst muligt udbytte af dine ressourcer.

    Løsninger

    Hos UnoEuro behøver du ikke at slå hul på sparegrisen, men alligevel kan du på rekord tid få styr på din hjemmeside, inkluderende bl.a. CMS og blog systemer samt kompatibilitet med de førende softwares og services, samtidig med stort fokus på sikkerhed via bl.a. virus- og spamfiltre samt daglig backup. Endvidere har UnoEuro et meget stort fokus på konstant driftsikkerhed og stabilitet, samt kompetent og hurtig support, så du trygt kan koncentrere dig om at skaffe besøgende og udbrede din idé. Øvrige services som UnoEuros Domæne Ninja, Virtual Private Server og statistik giver dig desuden bl.a. mulighed for at agere hurtigt, yderligere sikre og kontrollere dine data samt altid være perfekt opdateret om din hjemmesides fremskridt. En imponerende trustpilot vurdering taler ydermere yderst positivt for at det er her du bør fokusere.

    Virksomhed

    unoeuro

    Links

    Kontakt

     Markedsføring

     Markedsføring

     I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med markedsføring af din forretningsidé, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

     Udfordringer

     Ligegyldigt hvor genial din forretningsidé er, markedsføre den ikke sig selv. I højere og højere grad må du slås om markedsandele, og sikre dig at konkurrenterne ikke overtager din niche. Du har behov for at få dit budskab ud til de rigtige, og så det formidler din vision og dine evner på den rigtige måde. Udbuddet er enormt og præcist hvad der gavner din forretningsidé bedst, kan være svært at overskue. Vi giver dig her et overblik over dine væsentligste behov, og guider dig videre til de bedst passende eksperter på området, som kan få mest muligt ud af din investering.

     Løsninger

     Under udarbejdelse. Kommer snarest.

     Virksomhed

     Iværksætterkatalog

     Links

     Kontakt

      Investering

      Investering

      I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med investering og kapitalrådgivning, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

      Udfordringer

      Hvis du vil give din virksomhed de bedste chancer for at vækste, er det ikke nok ukritisk at udvælge den laveste rente, eller den mindste ejerskabsandelsafgivelse. Du har behov for at det er de helt rigtige der involvere sig i din virksomhed, og skal altid have for øje at du shopper investering på lige fod med øvrige varer til din virksomhed. Klog kapital har over de sidste år i endnu højere grad vist sig at være vejen frem. Den anden vej rundt er alle iværksættere interesserede i at ”købe” den bedste investering, så er du ikke forberedt og velovervejet i din tilgang, kan du ikke forvente at komme foran i køen. Selvom du pt. er på idé eller forretningsudviklingsstadiet er det ikke for tidligt at betænke fremtidige investeringer. Du forøger derimod sandsynligheden for at vækste hvis du allerede nu udarbejder en plan for fremtidens investeringsbehov.

      Løsninger

      Vi vil guide dig igennem processen, både hvad angår udvælgelse af de rigtige investorer, og målretning af din tilgang til den udkårne, samtidig med at vi henviser dig til den bedst passende fremtidige samarbejdspartner, som er i stand til netop at guide og skalere din forretningsidé. Gør investeringspartneren til en del af din forretning, så de kan rådgive dig i mod at indgå et fremtidigt samarbejde, til gavn for dig, investoren og Danmark.

      Virksomhed

      Iværksætterkatalog

      Links

      Kontakt

       Inkubatorer

       Inkubatorer

       I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med netværk, rådgivning og placering af dit første kontor, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

       Udfordringer

       I blandt dine vigtigste værktøjer vil dit netværk altid være højt prioriteret, og hvad er bedre end at have adgang til et perfekt tilpasset netværk af ligesindede samt iværksætterieksperter, lige uden for døren til dit kontor? Det er her du finder dine første kunder, dine bedste kritikkere, og dine største hjælpere i din opstartsperiode.

       Løsninger

       Vi er faldet dybt for Symbion. Bl.a. med baggrund i at Symbion for iværksættere er, hvad Team Danmark er for elitesportsudøvere. Vi ved at iværksætteri til tider næsten kan sammenlignes med ekstremsport, og du bør ikke springe i faldskærm, uden først at have sat dig ind i hvordan du udløser skærmen, og lander sikkert. Her er Symbion guld værd. De ved hvad der kræves for at komme i opdrift, er sprængfyldt med netværk og har alle de services du kunne ønske dig. Specifikt er deres forskellige kontorhoteller placeret i Københavnsområdet, hvilket for langt størstedelen af iværksættere er en fordel. Er København ikke i dine tanker endnu, kan du med fordel benytte et virtuelt kontor eller et flekskontor, og derved forøge dine muligheder for at komme i fremdrift via hovedstadsområdets utallige potentielle samarbejdspartnere og interessenter.
       Ud over kontorfaciliteter og tilhørende services, har Symbion, i samarbejde med Accelerace, for nyligt etableret konceptet Talent-inkubator. Det er en gylden mulighed for at få din idé sat i sving på den helt rigtige måde.
       Der er ingen ejerskabsafgivelse og ej heller up-front betaling. Rent faktisk skal du kun have tegnebogen frem, hvis du opnår den succes du ønsker, og i så fald er det i den grad givet godt ud.

       Virksomhed

       Sym PNG3

       Links

       Kontakt

       Social Media

       Social Media

       I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med eksponering på de sociale medier, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

       Udfordringer

       Det er ikke nyt længere, men det bliver dagligt vigtigere og vigtigere. Er du ikke på forkant med de sociale medier, er du bagud i forhold til dine kunder og konkurrenter. De sociale medier udvikler og ændre sig dagligt, og i din travle hverdag kan det være uhensigtsmæssigt at prioritere at du holder dig opdateret konstant. Dog er netop de sociale medier den mest effektive måde at komme præcist og hurtigt ud til din målgruppe. Det er her en minimal men målrettet investering kan få dig ud i hele verden, men har du ikke den rigtige samarbejdspartner, går du glip af chancen. Det udvikler sig konstant, og vil for fremtiden kun blive endnu mere effektivt i forhold til at nå ud til præcist din målgruppe.

       Løsninger

       Under udarbejdelse. Kommer snarest.

       Virksomhed

       Iværksætterkatalog

       Links

       Kontakt

        A-kasser

        A-kasser

        I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med din fremtidige sikkerhed, dit netværk samt bl.a. rådgivning i forbindelse med dine første ansættelser og vækst i medarbejderantal. Samtidig med førnævnte fremstiller vi løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

        Udfordringer

        Din forretningsidé vil aldrig møde trænge tider, dit marked vil kun vækste, og din virksomhed er en succes fra det sekund du registrere dit cvr.nr. Det er naturligvis drømmen, og målet du bør stræbe efter, men selv med den helt rigtige rådgivning, til den helt rigtige forretningsidé, er du ikke sikret succes.

        Netop herfor er det vigtigt at du har a-kasser med i dine overvejelser, og med den helt rigtige a-kasse, har du ikke blot en økonomisk forsikring af din fremtid, men også rådgivning skræddersyet til dig som iværksætter, og et yderst kompetent rådgivningsorgan, som også kan gavne din virksomheds fremtidige færd, og specifikt hjælpe dig i relation til bl.a. ansættelser og netværk når din virksomhed vækster.

        Løsninger

        Det kan være lidt af en jungle at finde den rette a-kasse, men som uafhængig organisation anbefaler vi åbent Dana – Danmarks eneste a-kasse kun for selvstændige.

        Danas tilbud og ydelser bærer præg af deres mangeårige arbejde med iværksættere, og inkluderer alt fra økonomisk tryghed i form af dagpenge, pension og sundhedsforsikring til opstartshjælp, kurser og specifik rådgivning målrettet netop din forretning.

        Som medlem af Dana bliver du desuden del af et uundværligt netværk af 30.000 ligesindede iværksættere og mulige kunder, som du kan netværke med på a-kassens hyppige netværksmøder.

        Virksomhed

        logoDana

        Links

        Kontakt

        Danas hovedkontor

        Forsikring

        Forsikring

        I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med forsikring af din virksomhed, samtidig med at vi fremstiller løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

        Udfordringer

        Her finder vi en klassisk kæphest for iværksættere. Mange er ikke bevidste om lovkravene, og endnu flere ser ikke tilstrækkelige fordele i at sikre forretningsidéen imod f.eks. uforudsete hændelser. Men vi må erkende at andelen af nye iværksættere der formår at skalere er lav, og det kan netop være med baggrund i at du ikke har sikret din forretningsidé, og derfor kan blive væltet af en uheldig uforudset hændelse. Hvis du kan forudsige verdens gang, har du sikkert allerede skabt din succesfulde virksomhed. Er det ikke tilfældet vil du have behov for at sikre din fremtid, så du undgår at blive en del af den negative statistik.

        Løsninger

        Under udarbejdelse. Kommer snarest

        Virksomhed

        Iværksætterkatalog

        Links

        Kontakt

         Kompetencer

         Kompetencer

         I denne kategori beskriver vi de væsentligste tanker du som iværksætter bør gøre dig i forbindelse med iværksætterirådgivning, software løsninger, netværk, samarbejdspartnere, eksponering og interne systemer. Samtidig med dette fremstiller vi løsningsforslag og præsentere dig for konkrete services der kan afhjælpe dine problemstillinger og holde dig på det rette spor.

         Udfordringer

         Med den rigtige rådgivning og det rigtige udstyr kan selv en middelmådig idé finde fremskridt, og har du en forretningsidé med et stort potentiale, kan mangel på samme bremse din fremgang.
         Den anden vej rundt forøger du drastisk dine chancer ved at have den rigtige infrastruktur, ekstern rådgivning og netværk.

         Løsninger

         Med udgangspunkt i ovenstående er Microsoft BizSpark den oplagte partner for dig, både under din opstart hvor rådgivning, software og eksponering kan være dyrt købt, men i særdeleshed også når du vækster, og du har behov for at kontrollere større og større mængder data, og rådgivningen påkræves at være endnu mere intensiv, dybdegående og erfaren.
         Hos Microsoft BizSpark kan du netværke med over 100.000 andre iværksættere samt mere end 1.500 startuporganisationer. Du kan derudover få adgang til yderst gavnlig software, og lade dig inspirere af tidligere og nuværende BizSpark succeser, samtidig med at då får hjælp til at omdanne din ide til en forretning, synliggør den, og tiltrækker investorer. Alt sammen gratis.

         Medier

         Medier

         I denne kategori beskriver vi, hvor du som iværksætter kan holde dig opdateret om din verden, og forhåbentligt selv opnå tilstrækkelig fremgang til at opnå omtale. Samtidigt med det forklare vi hvad du bør holde dig velinformeret om, samt hvor du hurtigst og bedst kan opnå dette.

         Udfordringer

         Det vil altid være vigtigt for dig at være opdateret på hvad der rør sig i iværksætterverdenen, og du kan håbe selv at blive en væsentlig nyhed, og blive bredt eksponeret over for dine interessenter.
         Ved at holde dig ”up to date” på al relevant information om iværksætteri og trends kan du samtidig finde oplagte fremtidige samarbejdspartnere, og læse om hvor du bør henvende dig for at optimere din fremdrift, i din specifikke situation.
         Det er også her du skal lade dig inspirere af, hvordan andre iværksættere kom i mål med deres forretningsidéer, samt lære af fejl og effektivisere din fremgang.

         Løsninger

         Trendsonline er Danmarks førende netmedie om digitalt iværksætteri. De formidler alle relevante historier, og fokusere ovenikøbet på hvilke øvrige organisationer du kan anvende for at komme nærmere dit mål.
         Ydermere er de arrangører af det årlige iværksætterevent TechBBQ, der altid engagerer Danmarks væsentligste iværksættere, og på søstersitet shopsonline.dk, kan du holde dig skarp på alt om E-handle.

         Virksomhed

         trendsonline

         Links

         Kontakt

          CVR-nr.: 36 15 30 83 | Copyright All Rights Reserved © 2015