Warning: Use of undefined constant PERMALINKS_ENABLED - assumed 'PERMALINKS_ENABLED' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/voxpress/archive.php on line 81

Warning: Use of undefined constant UBIVOX_HAS_WOOCOMMERCE - assumed 'UBIVOX_HAS_WOOCOMMERCE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/voxpress/woocommerce.php on line 114

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Pressen - WeLoveStartups
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106

WeLove Pressen

Hos Welovestartups er vi interesserede i at samarbejde med pressen på bedst mulig vis. I kan altid kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger, og vi vil yde den bedste information muligt.
High five

Fra venstre mod højre: Kresten Nørgaard Christensen (Bestyrelse, Formand) Sussi Bianco (Bestyrelse, Næstformand), Jakob Breddam (Direktør), Morten Bo Mikkelsen (Co-founder & CTO, Farrowtech), Natascha Bruun Lange (Co-Founder & Designer, Lean Green), Jens Erik Krogsgaard (Co-Founder, SpikeContent), Anders Gade (Co-Founder, SpikeContent), Mikkel Dahl Bertelsen (CEO, SpikeContent), Jasmin Yamani (Co-founder, Favor Drop), Mostafa Yamani (Co-founder, Favor Drop), Brian Jakobsen (Co-Founder, BikeMatch), Daniel G.F Laursen (Bestyrelses medlem), Martin Backs (CEO & founder, YouTwo)

statik

Fra venstre mod højre: Kresten Nørgaard Christensen (Bestyrelse, Formand) Sussi Bianco (Bestyrelse, Næstformand), Jakob Breddam (Direktør), Morten Bo Mikkelsen (Co-founder & CTO, Farrowtech), Natascha Bruun Lange (Co-Founder & Designer, Lean Green), Jens Erik Krogsgaard (Co-Founder, SpikeContent), Anders Gade (Co-Founder, SpikeContent), Mikkel Dahl Bertelsen (CEO, SpikeContent), Jasmin Yamani (Co-founder, Favor Drop), Mostafa Yamani (Co-founder, Favor Drop), Brian Jakobsen (Co-Founder, BikeMatch), Daniel G.F Laursen (Bestyrelses medlem), Martin Backs (CEO & founder, YouTwo)

YouTwo

Martin Backs (CEO & founder, YouTwo)

Favordrop

Jasmin Yamani (Co-founder, Favor Drop), Mostafa Yamani (Co-founder, Favor Drop).

Farrowtec

Morten Bo Mikkelsen (Co-founder & CTO, Farrowtech)

bickmatch

Brian Jakobsen (Co-Founder, BikeMatch).

leangreen

Natascha Bruun Lange (Co-Founder & Designer, Lean Green)

Spikecontent

Jens Erik Krogsgaard (Co-Founder, SpikeContent), Anders Gade (Co-Founder, SpikeContent), Mikkel Dahl Bertelsen (CEO, SpikeContent).

Fdf – billed (237)

Jakob Breddam (Direktør)

2016

Youtwo

YouTwo

er en app der optimerer eksisterende parforhold. App’en skal hjælpe os til at styrke vores allernærmeste relation. Vi er testet og udfordret i dag som aldrig før, da vi har fart over mange felter. Karrierer, motion, sociale medier og børn er bare nogle af de store pæle i vores liv, som tager utrolig meget af vores tid, og som udfordrer den værdifulde tid til tosomhed, som et parforhold kræver. Er vi ikke opmærksomme, bliver den partner – som engang slog benene væk under os, som på et eller andet tidspunkt blev udvalgt som den eneste ene til den partner, som ikke står ved vores side længere. Der kan gives eller anmodes om hjerter i fire kategorier: Omsorgs-, praktisk, romantisk og intimt hjerte. Alle hjerter indgår i en oversigt, hvor du hurtigt kan blive klogere på, hvad det præcis er, din partner sætter pris på.

Kontakt info:

Martin Backs

51 72 46 00

martin@youtwo.dk

LinkedIn

Hjemmeside

Favordrop

Favor Drop

køleskabet til mad fra Mcdonalds, Burger King eller Joe and The Juice. Stress er et stort problem for vores samfund og vi får mere og mere travlt. Travlt med arbejde, børn, venner og sociale sammenkomster. Derfor ville vi gøre noget, som kunne lette presset i danskernes dagligdag. Favor Drop giver vores kunder friheden og muligheden for at bestille lige præcis det, som de står og mangler her og nu. Er sikringen eller pæren gået ud i gangen? Så kommer Favor Drop med det!

Kontakt info:

Jasmin Yamani

71 33 74 26

contact@favordrop.dk

Hjemmeside

Farrow

Farrowtech

22,3% af alle pattegrise dør, før de er ca. 3 uger gamle. Hovedparten af disse grise dør på grund af komplikationer ved fødslen. Intensiv overvågning ikke økonomisk rentabel for danske landmænd, da søerne må overvåges manuelt, hvilket er meget arbejdskrævende. Tilsynene af søer under faring bliver derfor uregelmæssige, hvorved der sjældent kan ydes rettidig faringshjælp. Farro Tech tilbyder et automatisk overvågningssystem, som giver landmanden mulighed for intensiv overvågning af de farende søer på en omkostningseffektiv måde. Systemet detekterer, hvornår hver enkelt so føder en gris, og giver landmanden overblik over, hvornår hver enkelt so sidst har født en gris. Hvis tidsintervallet siden den seneste fødsel overskrider en fastsat grænse, hvor der vurderes at være risiko for de ufødte grise og soen, får landmanden en alarm på sin telefon og vil kunne give rettidig faringshjælp.

Kontakt info:

Morten Bo Mikkelsen

Tlf: 27 29 48 76

morten.mikkelsen@farrowtech.dk

LinkedIn

Hjemmeside

bikematch

BikeMatch

Når det kommer til køb af ny cykel starter mere end 60% på nettet, og det er ifølge danske cykelhandlere et meget et stigende tal. På udstyrs- og tilbehørsfronten har online salget længe overhalet det fysiske salg. Cykelhandlerne er derfor i alarmerende grad nødt til være synlige online, hvis de vil sælge cykler i fremtiden. I Danmark er ca. 75% af alle cykelforhandlere individuelle mindre lokale butikker, og online synlighed er et alvorligt problem for de lokale cykelhandlere. Bikematch er revolutionerende for de små cykelhandlere, da systemet giver mulighed for at opdatere alle sine platforme med et enkelt klik. Vi har indsamlet cykeldata, produktbilleder og specifikationer i en stor database. Den lokale cykelhandler kan derfor blot logge ind på Bikematch, klikke sit udvalg af og det opdateres automatisk alle steder.

Kontakt info:

Brian Jakobsen

Tlf: 40 54 80 45

brian@bikematch.dk

LinkedIn

Hjemmeside

Spikecontent

SpikeContent

kommunikation, procesorganisering og filhåndtering. I takt med at virksomheder, der beskæftiger sig med content marketing, vokser, begynder de at generere en større mængde content, eksempelvis i form af artikler, billedserier og infographics. Problematikken i dette er, at det organisatoriske aspekt bliver en langt større udfordring og kan let gå ud over kvaliteten af det producerede content, hvilket i sidste ende koster kundeloyalitet og konverteringer. Vores platform fungerer som et redskab, der giver ledere mulighed for at skabe dette overblik, planlægge langt frem i tiden samt bibeholde en gennemsigtighed gennem hele organisationen.

Kontakt info:

Mikkel Dahl Bertelsen

Tlf: 28 43 35 76

mikkel@spikecontent.com

LinkedIn

Hjemmeside

Lean green

Lean Green

Sidste dag på Roskilde, blev klart for os, hvor mange festivalstole der blev efterladt på campingområderne. De festivalstole som bliver solgt og brugt på samtlige danske festivaler, er bygget af materialer som hverken er miljøvenlige eller genanvendelige. På Roskilde Festival alene, bliver der hvert år genereret 300 kg affald pr. 1000 m2 campingområde. Dertil bruger festivalen ca. 7 mio. kr. på oprydning og sortering af affald efter festivalen. Lean Green giver festivalgængere et bæredygtigt alternativ til de konventionelle festivalstole. Den første bæredygtige festivalstol, Re-Seat består af forstærket genbrugs-pap, som er 75 % komprimerbart, 100 % genanvendeligt og 100% biologisk nedbrydeligt. Det forstærkede genbrugspap har en tynd revolutionerende biologisk nedbrydelig belægning, som sikrer en vandtæt overflade, samt et stærkt og enkelt produkt.

Kontakt info:

Natascha Bruun Lange

Tlf: 22 66 60 06

Natascha@leangreen.dk

LinkedIn

Hjemmeside

2015

Lix

LIX

WeLoveStartups iværksætterlegat blev et afgørende springbræt for Lix.Tech. Specielt PR arbejdet og deres artikel i Politiken var med til, at den første investor tog kontakt, og de fik chancen for at lukke deres nylige millioninvestering.

Lix.Tech samler alle studiebøger ét sted – “Vi vil gerne være Spotify for studiebøger” siger Camilla Hessellund Lastein, der i maj 2013 fik den gode idé at samle hele pensum på en enkel app.

“Min virksomhed skal være en del af startup-bølgen, så jeg om nogle år kan highfive Elon Musk og tage en diskussion med ham” – Camilla Hessellund Lastein

GoPlayDot

GoPlayDot

En spil-app der tager kampen op mod inaktivitet. Man bruger sin mobil til at lege skjul og gemmeleg i den fysiske verden. Eller som Jakob Tækker, manden bag DOT, selv beskriver det så er  The world your game board and you are a dot moving around”  

Og selvom vejret i vinter-danmark ikke er oplagt til udendørsaktiviteter , var potentialet tydeligt for Vallenbæk kommune, der i december lagde en ordre hos Go Play Dot.  

Med støtte fra Undervisningsministeriet er planen i første omgang, at projektet skal udrulles i folkeskolen, inden det for alvor lanceres til resten af verden.

Det spændende ved Go Play Dot er, at konceptet er super skalérbart. Blandt andet har de allerede eksperimenteret med at lave baner i New York og Berlin – for som Jakob siger, så har hele verden brug for at bevæge sig mere.

FarmBackUp

FarmBackup

FarmBackup hjælper de hårdt trængte landmænd i Danmark, med at optimere udnyttelsen af deres vanvittigt dyre maskinparker. De gør det via en innovativ deleøkonomisk løsning, og der er allerede gang i vækstplaner til de store udenlandske markeder.

“På den måde behøver hver landmand ikke at eje samtlige af alle de maskiner, der skal bruges i et moderne landbrug”, fortæller Søren Iver Knudsen, der sammen med sin bror Anders fandt på konceptet.
De fik udover opmærksomhed i Politiken, en artikel i bl.a. landbrugsavisen/bladet. Den opmærksomhed var med til at blåstemple deres spændende koncept, og åbne dørene til deres branche.


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 171

Udtalelser


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/components/shortcodes/mk_testimonials/show-as/column.php on line 14
 • "Jeg hørte om Welovestartups og vil virkelig gerne støtte op om dette initiativ.Det er det vi har brug for i Danmark og når jeg snakker med kommende iværksættere på skoler rundt i landet kan jeg mærke en stor lyst til at starte, men også en usikkerhed om hvordan. Welovestartups kan være et fundament for at de kan komme de første par skridt mod en succes."

  Casper Blom
  Casper Blom Serieiværksætter
 • ”WeLoveStartups er et virkeligt fedt projekt, det har danske iværksættere brug for."

  Jesper Buch
  Jesper Buch Interangel
 • ”Jeg oplever en meget stor stigende interesse for at gøre noget for iværksætteriet og væksten blandt private virksomheder og private ildsjæle. Det er utroligt positivt at initiativer som WeLoveStartups springer frem, da det er en vigtigt vej mod at skabe flere nye succesfulde virksomheder, som kan sikre vores fremtidige velstand.”

  Anders Hoffman
  Anders Hoffman Erhvervsstyrelsen
 • ”WeLoveStartups er et initiativ, der kan synliggøre endnu flere startups til succes, og det er i høj grad et fokusområde Microsoft BizSpark ser nødvendigt at støtte op om.”

  Anette Nørgaard
  Anette Nørgaard Microsoft BizSpark
 • "Som de selvstændiges a-kasse bakker Dana op om dette fantastiske initiativ. Mange danskere er tilbageholdende med at starte egen virksomhed, fordi de bl.a. frygter for etableringsomkostningerne. Kan Dana fjerne denne frygt via legaterne, kan vi få flere til at springe ud som selvstændige erhvervsdrivende - hvilket vil være en stor gevinst for selvstændige, og for Danmark generelt"

  Bent Nolsøe
  Bent Nolsøe Salgs og marketingchef i Dana
 • ”Det kan være guld værd at få mentorhjælp til, at finde ud af om man skal slibe diamanten eller slet ikke lave den. På det punkt kan WeLoveStartups i høj grad være med til at skabe opdrift med deres kloge opstartslegater, og havde Billy's Billing ikke haft lidt kapital fra starten, havde legatet været vitalt i forhold til at skabe en professionel identitet.”

  Toke Kruse
  Toke Kruse Billy’s Billing
 • "CAPNOVA ser et stort potentiale hos iværksættere i Danmark, og det er vi med til at forløse via WeLoveStartups. Vi investerer primært inden for fødevareteknologi og interaktive medier, fordi vi tror på, at det er spirende brancher med et uforløst vækstpotentiale."

  Lars Stigel
  Lars Stigel CAPNOVA
 • "Hos Vitus Bering Innovation park mener vi, at iværksættere i Danmark fortjener endnu bedre vilkår. Derfor er vi med i WeLoveStartups, og derfor åbner vi i september Bering Startup, så vi sammen kan skabe fremtidens iværksætterstjerner"

  Ulla Sparre
  Ulla Sparre Vitus Bering Innovation Park
welove 1
Normal
welove12
Normal uden tekst
weloveGray
Gråtonet
weloveGray2
Gråtonet uden tekst
CVR-nr.: 36 15 30 83 | Copyright All Rights Reserved © 2015