Warning: Use of undefined constant PERMALINKS_ENABLED - assumed 'PERMALINKS_ENABLED' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/voxpress/archive.php on line 81

Warning: Use of undefined constant UBIVOX_HAS_WOOCOMMERCE - assumed 'UBIVOX_HAS_WOOCOMMERCE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/voxpress/woocommerce.php on line 114

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Virksomheder - WeLoveStartups
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/welovestartups.dk/public_html/wp-content/plugins/eu-cookie-law/class-frontend.php on line 106

WeLove Virksomheder

Vis at du vil Danmarks innovative fremtid, netværk med nutidens mastodonter og fremtidens stjerner.

Hvad får du?

Du har tre muligheder for at deltage, med tre forskellige grader af bl.a. netværk, leads, og eksponering af din støtte til iværksættere og vækst. Derudover får du mulighed for at blive ambassadør for initiativet, så du i endnu højere grad kan dele din kærlighed til iværksættere i Danmark og dansk vækst. Se overbliksbilledet nedenfor, og klik dig videre for uddybende forklaringer.

Hvad bliver jeg en del af?

Du bliver en del af bevægelsen, der engagerer det danske erhvervsliv i at skabe flere nytænkende og succesrige iværksættere. Derved kan vi i fællesskab øge den danske vækst og forbedre fremtidens samfund. Du bliver et af hjulene, der sætter gang i fremgangen, og skaber bedre vilkår for iværksættere.

Hvad er et medlem?

Som Medlem af WeLoveStartups, bliver du en del af bevægelsen, du får ret til brugen af vores logo, videoer, tekster og billeder m.m. som kan anvendes til branding af din virksomhed, som et forgangsbillede for Danmarks fremtid. Vi sørger desuden for at vise dig på vores side. Derudover er du garanteret plads til to af vores årlige netværksarrangementer, og sidst; berettiget til møde- og stemmeret på generalforsamlinger.

Hvad er en Brandpartner?

Som Brandpartner i WeLoveStartups sambrander vi jeres deltagelse, og viser Danmark jeres væsentlige rolle i at skabe fremtiden. Vi producerer tekster, citatudkast og indhold, som I kan dele med jeres nuværende og fremtidige kunder.

På den måde får i muligheden for at eksponere jeres tro på de skarpeste, mest succesfulde og nytænkende iværksættere i Danmark – fremtidens vækstiværksættere.

Yderligere vil WeLoveStartups eksponere jeres logo på websitet, på sociale medier og i udvalgt marketingsmateriale m.m.. Derudover får I særlige fordele til flere af WeLoveStartups events, netværksarrangementer og workshops m.m.

Brandpartner eksponering af dit brand via:

  • Bred goodwill, markedsføring og CSR.
  • Website, sociale medier og utallige arrangementer.
VBI_Park1ong
CAPNOVA_Logo_1_pay